سلامانه : مطالعه ای جدید نشان میدهد که فلاونول های موجود در کاکائو میتواند از روند کاهش توانایی حافظه جلوگیری کند.
به گزارش سلامانه به نقل ازمدیکال نیوز، کاهش توانایی حافظه، تفاوتهایی اساسی با فراموشی ناشی از آلزایمر دارد. آلزایمر به خاطر نابود شدن نورونها در بخشهای مختلف بدن و به ویژه مدارهای عصبی مربوط به حافظه روی میدهد.
دانشمندان بر روی 37 فرد سالم 50 تا 69 ساله آزمایشی انجام دادند که در آن از فلاونول کاکائو استفاده کردند. بررسی نتایج مشخص کرد که در کارکرد شکنج دندانه دار افرادی که نوشیدنی با حجم بالای فلاونول مصرف کرده بودند، پیشرفت چشمگیری حاصل شده است. این افراد همچنین عملکرد به مراتب بهتری در آزمون حافظه داشتند. در واقع اگر فردی دارای حافظه یک فرد 60 ساله بود، پس از این سه ماه از قدرت حافظه یک فرد 30 یا 40 ساله برخودار میشد.
با این حال شاید لازم باشد آزمایشات گسترده تری برای تائید نتایج این مساله به انجام برسد.