اسید اولئیک

اسید اولئیک|اسید اولئیک مرک

اسید اولئیک

اسید اولئیک  Oleic acid با نام های دیگری چون Elairic acid و الایریک اسید ، یک اسید چرب با فرمول شیمیایی C18H34O2 می باشد.

شکل ظاهری اسید اولئیک به صورت مایع روغنی زرد کمرنگ یا مایل به قهوه‌ای است.

 

این اسید چرب با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود ولی اولئیک از نام زیتون مشتق شده است.

خصوصیات اسید اولئیک :

فرمول مولکولی :        C18H34O2

جرم مولی :     282.4614 g/mol

شکل ظاهری : زرد رنگ پریده یا متمایل به قهوه‌ای مایعی روغنی با بویی شبیه گوشت خوک

چگالی:          0.895 g/mL

دمای ذوب:     13-14 °C (286 K)

دمای جوش :  c]360 ° (633 K) (760mm Hg)[

انحلال‌پذیری در آب:   نامحلول

انحلال‌پذیری در متانول :       محلول

Oleic acid

Chemical compound

Oleic acid is a fatty acid that occurs naturally in various animal and vegetable fats and oils. It is an odorless, colorless oil, although commercial samples may be yellowish. In chemical terms, oleic acid is classified as a monounsaturated omega-9 fatty acid, abbreviated with a lipid number of 18:1 cis-9.

Formula: C18H34O2

Molar mass: 282.47 g/mol

Density: 895 kg/m³

Boiling point: 360 °C

Melting point: 13 to 14 °C (55 to 57 °F; 286 to 287 K)

Safety data sheet: JT Baker

Solubility in water: Insoluble

 

کاربرد اسید اولئیک :

میزان چربی بالای اسید اولئیک آن را یک مرطوب کننده بزرگ می سازد به طوری که برخی از شرکت‌های لوازم آرایشی و بهداشتی آن را به لوسیون‌ها و صابون‌های آرایشی خود اضافه کرده تا توانایی خود را برای تولید محصولات مناسب برای تغذیه پوست بالا ببرند.

تولید کنندگان مواد غذایی غالبا با تمرکز بر روی فواید سلامتی این اسید اولئیک با افزودن آن به سس سالاد، محصولات پخته شده، بستنی، لیمونادها، و طیف وسیعی از غذاهای آماده، معمولا به عنوان جایگزینی برای چربی‌های حیوانی مانند کره و یا روغن خوک سرمایه گذاری می‌کنند.

 

اسید اولئیک مرک یا الئیک (اولئیک) اسید مرک

نام ماده : Oleic acid vegetable

کد محصول مرک:      100471

درصد  خلوص:          Ph Eur,BP,NF

اسم دوم:        Elairic acidو الایریک اسید

فرمول:           C18H34O2

C A S NUMBER    : 112-80-1

مولار:   282.46 g/mol

قابلیت محلول شدن:   (20 °C) insoluble

نقطه جوش:    360 °C (1013 hPa)

درجه ذوب:     16 °C

انبوهی:          0.89 g/cm3 (20 °C)

میزان اسیدی: (H2O) not applicable

نقطه اشتعال:   188.9 °

درباره ما

شركت مينا تجهيز آريا با سالها تجربه و با استفاده ‏از تخصص،تعهد، تجربه و دانش هاي نوين اقدام به تهيه، توزيع مواد شیمیایی ( آزمایشگاهی ، صنعتی ) و تجهيز لوازم آزمايشگاهي، شيشه آلات و كليه ملزومات آزمايشگاهي از شركت هاي داخل و ‏خارج كشور نموده است.‏

برای پرسش و پاسخ و دریافت قیمت و موجودی با کلیک روی لینک زیر به تلگرام شرکت پیام دهید

 آدرس : تهران - میدان توحید- خیابان امیر لو(نبش کوچه خودرو) - پلاک 42- طبقه دوم - واحد

ایمیل : minatajhiz_aria@yahoo.com

شماره ها تماس : 02166901187 - 02166900058

شماره های همراه :09362048289 - 09927282910

شماره های واتس آپ ، ایتا ، تلگرام و روبیکا : 09927282910